Trailer: Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers aangekondigd voor Switch en PlayStation 4

Geplaatst: 26 april 2019 12:50

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers is onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. Atlus en Koei Tecmo’s Omega Force maakten de game tijdens een speciaal Japans evenement bekend.

Fans dachten dat de mysterieuze Persona 5 S-teaser ging over een Switch-versie van Persona 5. Atlus en Koei Tecmo's Omega Force hebben nu echter uit de doeken gedaan dat het gaat om een Persona 5 spin-off. Veel is er nog niet bekend over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. Wel weten we dat het een Warriors-game is in de stijl van Persona 5. De game wordt namelijk ontwikkeld door Koei Tecmo’s Omega Force, de studio achter de Dynasty Warriors-games en de ontelbare varianten daarop. In de trailer kunnen we dan ook zien hoe Joker het, volledig in Warriors-stijl, opneemt tegen een horde vijanden.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers verschijnt op de Nintendo Switch en PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Atlus en Koei Tecmo’s Omega Force
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Series

-

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

23 februari 2021

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord