Persona 5: Royal

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 31 maart 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Persona 5: Royal trailer kondigt releasedatum westen aan

Persona 5: Royal is de verbeterde editie van Persona 5 die in 2017 uitkwam op de PlayStation 4. Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat de game zou verschijnen in 2020, maar Sony heeft nu via een trailer op hun YouTube-Kanaal de officiële releasedatum voor het westen bekendgemaakt.

De trailer laat in een flitsende stijl zien wat er allemaal nieuw is. Zo komt Persona 5: Royal met een nieuw personage en is Kichijoji een nieuwe gebied om te verkennen. Daarnaast zijn er nieuwe vriendschappen om te sluiten en is het tijd om oude vrienden te bezoeken. De release van de game komt met twee fysieke edities. De Launch Editie geeft een PS4 thema en steelbook, terwijl de Phantom Thieves Edition daarbij nog een artbook, de soundtrack, collectors box en de officiële Joker-Masker aan toevoegt.

Persona Royal 5 verschijnt op 31 maart voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?