Trailer: Persona 5: Royal trailer kondigt releasedatum westen aan

Geplaatst:

Persona 5: Royal is de verbeterde editie van Persona 5 die in 2017 uitkwam op de PlayStation 4. Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat de game zou verschijnen in 2020, maar Sony heeft nu via een trailer op hun YouTube-Kanaal de officiële releasedatum voor het westen bekendgemaakt.

De trailer laat in een flitsende stijl zien wat er allemaal nieuw is. Zo komt Persona 5: Royal met een nieuw personage en is Kichijoji een nieuwe gebied om te verkennen. Daarnaast zijn er nieuwe vriendschappen om te sluiten en is het tijd om oude vrienden te bezoeken. De release van de game komt met twee fysieke edities. De Launch Editie geeft een PS4 thema en steelbook, terwijl de Phantom Thieves Edition daarbij nog een artbook, de soundtrack, collectors box en de officiële Joker-Masker aan toevoegt.

Persona Royal 5 verschijnt op 31 maart voor de PlayStation 4.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 5: Royal

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 maart 2020

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord