Peaky Blinders: Mastermind
  • ONTWIKKELAAR FuturLab
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Strategie, Stealth
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Peaky Blinders: Mastermind aangekondigd

Peaky Blinders krijgt een officiële game. Peaky Blinders: Mastermind biedt de speler strategische avonturen.

De trailer toont ons de cast van Peaky Blinders. De familie Shelby heeft controle over de stad, maar dat gaat niet vanzelf. Tommy bedreigt mensen, zodat ze dingen voor hem doen. Arthur is de brawler en kan met zijn gewelddadige houding vijanden neerhalen. Polly koopt mensen over, John steekt voorwerpen in de fik en de kleine Finn kan heel sneaky items jatten van politieagenten. Ook Ada is van de partij, zij leidt mensen af. De gameplay kan vergeleken worden met Desperados. Alles moet perfect getimed worden, met de juiste handelingen uiteraard. De speler krijgt hierbij een rewind tool, zodat je bij een foutje jezelf makkelijker kan herstellen.

Peaky Blinders: Mastermind is beschikbaar deze zomer voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?