Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Pc-trailer Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht

De pc-trailer van Call of Duty: Modern Warfare is onlangs uitgebracht. De trailer laat zien hoe mooi de game eruit kan zien op een high-end pc.

De nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare richt zich op de gameplay zoals die straks op de pc te ervaren is. De nieuwe trailer is namelijk opgenomen in 21:9 ultra-breedbeeldverhouding en is te bewonderen in 4K resolutie en een onbegrensde framerate. Activision heeft naast deze trailer met gameplaybeelden ook een blogbericht online gezet. Hierin legt de uitgever uit welke customisatie-opties pc-spelers nog meer hebben in de game. Zo worden onder andere ultra-breedbeeldschermen en meerdere monitors ondersteund. Ook kunnen pc-spelers die Modern Warfare in de voorverkoop hebben aangeschaft de game vanaf 22 oktober alvast downloaden.

Call of Duty 4: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?