Trailer: Pc-trailer Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht

Geplaatst:
Aangepast: 21 oktober 2019 10:42

De pc-trailer van Call of Duty: Modern Warfare is onlangs uitgebracht. De trailer laat zien hoe mooi de game eruit kan zien op een high-end pc.

De nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare richt zich op de gameplay zoals die straks op de pc te ervaren is. De nieuwe trailer is namelijk opgenomen in 21:9 ultra-breedbeeldverhouding en is te bewonderen in 4K resolutie en een onbegrensde framerate. Activision heeft naast deze trailer met gameplaybeelden ook een blogbericht online gezet. Hierin legt de uitgever uit welke customisatie-opties pc-spelers nog meer hebben in de game. Zo worden onder andere ultra-breedbeeldschermen en meerdere monitors ondersteund. Ook kunnen pc-spelers die Modern Warfare in de voorverkoop hebben aangeschaft de game vanaf 22 oktober alvast downloaden.

Call of Duty 4: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord