Pathologic 2
  • ONTWIKKELAAR Ice-Pick Lodge
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Pathologic 2 trailer toont gameplay

Ontwikkelaar Ice-Pick Lodge heeft in aanloopt naar de release van Pathologic 2 een nieuwe trailer uitgebracht, waarin nieuwe gameplaybeelden van de horrorgame getoond worden.

Tot op heden hebben we veel sfeerbeelden van de game voorbij zien komen, maar op het gebied van gameplay was het allemaal nog een beetje karig. Met deze nieuwe trailer komt daar nu verandering in. Pathologic 2 biedt een uniek concept waarin je in slechts twaalf dagen het dorp en diens inwoners moet zien te redden van allerlei gevaren. Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer.

Pathologic 2 - Part 1 komt op 23 mei naar PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?