Path of Exile 2
  • ONTWIKKELAAR Grinding Gear Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE RPG, Dungeon Crawler
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Path of Exile 2 onthuld tijdens ExileCon 2019

Path of Exile 2 is onthuld. De game werd aangekondigd tijdens ExileCon 2019.

De game wordt uitgegeven door Grinding Gear Games. De trailer toont ons de setting van de game, een donkere duistere wereld waar de speler zich doorheen moet vechten. Onze heldin bevindt zich in een akelige positie, waarin ze wordt behandeld als een crimineel. Het verhaal vertelt ons dat ze als enige gevangenen ontsnapt is en haar strijd gaat snel beginnen. Ze moet zich al snel verdedigen tegen de monsters die de wereld onveilig maken. De trailer toont ons dat de game twee campaigns gaat hebben.

Wanneer Path of Exile 2 verschijnt is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?