Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
  • RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Paradox Interactive onthult Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Tijdens de Game Developers Conference onthulde Paradox Interactive Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Het vervolg op de bekende RPG moet volgend jaar verschijnen.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 wordt ontwikkeld door Hardsuit Labs en speelt zich af in Seattle. Hier is een oorlog gaande tussen verschillende rivaliserende vampier clans. Jij als vampier moet in Seattle zien te overleven en de ultieme vampier worden. Doe je tegoed aan het verse bloed van onschuldige mensen op straat, sluit je aan bij een van de rivaliserende vampier clans en onderhoud diplomatieke relaties met verschillende facties. Dit alles dient wel in het geheim te gebeuren. De mensen mogen namelijk niet van het bestaan van de vampiers weten. Met een combinatie van gevechten en diplomatiek moet jij je als vampier zien te bewijzen tegen de vampiers die Seattle beheersen. De spelwereld verandert continu, doordat al je acties van invloed zijn op alles om je heen. Je moet dus slimme keuzes maken om te overleven.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt in 2020 op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?