Check al onze gamescom content hier!
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
  • RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Paradox Interactive onthult eerste details Thinblood-clan in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Paradox Interactive onthult de eerste details van de Thinblood-clan in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. De Thinbloods zijn een van de verschillende speelbare soorten vampiers in de game.

De Thinbloods zijn een soort tweederangs vampiers. Ze zijn zwakker dan volbloed vampiers en worden door hen dan ook als minderwaardig gezien. Als Thinblood heb je de keuze uit drie verschillende disciplines die elk hun eigen vaardigheden en sterke punten hebben. Zo kun je kiezen uit de Chiropteran-discipline, die een sterke affiniteit voor vleermuizen heeft, de Mentalism-discipline, waarbij je gebruikmaakt van telekinetische krachten, en de Nebulation-discipline, waarbij je mist op kunt roepen. Aan het begin van de game kies je een van de drie beschikbare disciplines voor je Thinblood-vampier. Uiteindelijk sluit je je aan bij een van de vijf volbloed-clans, waarover Paradox Interactive in de komende weken meer laat zien.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt in 2020 verwacht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?