Victoria 3

  • Ontwikkelaar Paradox Development Studio
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Paradox Interactive kondigt Victoria 3 aan

Het is alweer elf jaar geleden dat Victoria II werd uitgebracht door Paradox Interactive, maar fans hoeven niet langer meer te wachten. Tijdens de PDXCON Remixed Showcase werd namelijk het lang verwachte gevolg, Victoria 3, aangekondigd.

De Victoria-franchise was ontzettend populair en fans wachten al jaren op een nieuw deel. Aan dat wachten komt nu een einde, want Victoria 3 is officieel aangekondigd. In een periode waar stoomschepen en treinen domineren, moet je het volk weer tevreden stellen. Niet alleen door ze te voorzien in hun eerste levensbehoeftes, maar ook door ze voor te bereiden op de toekomst. De tijd van de industriële revolutie brengt natuurlijk nieuwe uitvindingen met zich mee en zorgt voor een economisch systeem waar je importeert en exporteert met het doel om winst te maken. Victoria 3 biedt daarnaast ook weer een uitgebreid politiek systeem op nationaal en internationaal gebied. Want ook ontevredenheid dat zich uit in revoluties en demonstraties voor vrouwenrechten zijn kenmerkend voor de negentiende eeuw. De aankondigingstrailer brengt de sfeer van de industriële revolutie over en is hieronder te bekijken.

Victoria 3 verschijnt voor de pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

BRON PDXCON Remixed

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?