Trailer: Paradox Interactive kondigt Crusader Kings III aan

Geplaatst: 19 oktober 2019 13:20

Paradox Interactive heeft tijdens PDXCon de opvolger van Crusader Kings II aangekondigd. De trailer die hierbij is vrijgegeven kondigt de aankomst van Crusader Kings III aan.

Crusader Kings III is de opvolger van de succesvolle middeleeuwse strategie game Crusader Kings II waarin je als middeleeuwse vorst aan de macht probeert te blijven en je rijk uit te breiden. Vervolgens is het aan de volgende generaties om de dynastie te beschermen en verder te laten groeien. De trailer die Crusader Kings III aankondigt laat dan ook een manier zien hoe je een concurrerende bloedlijn onschadelijk kan maken. Om de aankondiging van Crusader Kings III te vieren is Crusader Kings II vanaf nu gratis te spelen. Daarnaast kun je in Crusader Kings II de uitdagingen van The Monarch’s journey voltooien om in-game beloningen vrij te spelen voor Crusader Kings III.

Crusader Kings III verschijnt in 2020 voor de pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Paradox Interactive

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crusader Kings III

Series

Crusader Kings

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

1 september 2020

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord