Crusader Kings III
  • ONTWIKKELAAR Paradox Development Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 september 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Paradox Interactive kondigt Crusader Kings III aan

Paradox Interactive heeft tijdens PDXCon de opvolger van Crusader Kings II aangekondigd. De trailer die hierbij is vrijgegeven kondigt de aankomst van Crusader Kings III aan.

Crusader Kings III is de opvolger van de succesvolle middeleeuwse strategie game Crusader Kings II waarin je als middeleeuwse vorst aan de macht probeert te blijven en je rijk uit te breiden. Vervolgens is het aan de volgende generaties om de dynastie te beschermen en verder te laten groeien. De trailer die Crusader Kings III aankondigt laat dan ook een manier zien hoe je een concurrerende bloedlijn onschadelijk kan maken. Om de aankondiging van Crusader Kings III te vieren is Crusader Kings II vanaf nu gratis te spelen. Daarnaast kun je in Crusader Kings II de uitdagingen van The Monarch’s journey voltooien om in-game beloningen vrij te spelen voor Crusader Kings III.

Crusader Kings III verschijnt in 2020 voor de pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?