Empire of Sin
  • ONTWIKKELAAR Romero Games Ltd.
  • RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Paradox Interactive en Romero Games kondigen Empire of Sin aan

De E3-presentatie van Nintendo zat boordevol games van verschillende ontwikkelaars. Zo kondigden Paradox Interactive en Romero Games Empire of Sin aan.

Empire of Sin is een strategiegame die zich afspeelt in Amerika in de jaren '20. In deze game is het de bedoeling dat je een crimineel imperium opbouwt om je eigen hoofd boven water te kunnen houden in Chicago. Verdedig je territorium en schakel je vijanden uit om de grootste crimineel van de stad te worden.

Empire of Sin verschijnt in de lente van 2020 voor pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?