Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Trailer: Paper Mario komt naar Nintendo Switch Online

De eerste post-launch toevoeging aan de Nintendo 64-bibliotheek van het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is een feit. De originele Paper Mario-game komt binnenkort de service versterken.

We wisten tijdens de onthulling van het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket al dat Paper Mario ooit aan de service toegevoegd zou worden. Maar wat we niet wisten, was dat de game al enkele maanden later de service zou komen versterken. In deze titel speel je als een papieren versie van de iconische loodgieter. De game dateert nog uit de tijd dat de Paper Mario-franchise een RPG-serie was. Dat betekent dat mensen die alleen bekend zijn met de franchise door moderne games als Paper Mario: The Origami King wat andere gameplay kunnen verwachten. Wel kun je in deze oudere titel de grafische stijl en de humor van de nieuwere Paper Mario-games terugvinden. Voor pakjesavond kun je helaas nog niet met de game aan de slag. We moeten nog een aantal nachtjes slapen voordat Paper Mario aan de N64-bibliotheek van Nintendo Switch Online wordt toegevoegd.

Paper Mario is vanaf 10 december gratis speelbaar als je over een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement beschikt.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?