Trailer: PAC-MAN 99 heeft nu ook DLC

Geplaatst:

De game is gisteren pas uitgekomen, maar als je geen genoeg kunt krijgen van PAC-MAN 99, dan heb ik goed nieuws voor je. PAC-MAN 99 heeft namelijk nu ook al DLC.

Gisteren werd de Battle Royale PAC-MAN 99 aangekondigd en uitgebracht op de Nintendo Switch. Deze nieuwe Battle Royale spin-off van de bekende arcadegame zet je tegenover 98 andere PAC-MAN-fanaten in een strijd om het laatst overgebleven gele happertje te zijn. Ontwikkelaar Bandai Namco heeft inmiddels een nieuwe trailer voor de game uitgebracht. In deze trailer zien we welke DLC er allemaal voor de game beschikbaar is. PAC-MAN 99 is weliswaar gratis te spelen voor eenieder die een Nintendo Switch Online-abonnement heeft, maar de game bevat wel betaalde content. In de trailer zien we namelijk dat je voor 15 euro vier nieuwe speelmodi kunt vrijspelen en voor 2 euro per stuk twintig verschillende visuele thema's kunt kopen. De speelmodi en thema's zijn ook samen te koop voor 30 euro.

PAC-MAN 99 is nu beschikbaar op de Nintendo Switch als je een Nintendo Switch Online-abonnement hebt.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PAC-MAN 99

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 april 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord