Check hier alle E3 2021-content

OXENFREE II: Lost Signals

  • Ontwikkelaar Night School Studios
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Indie, Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: OXENFREE II: Lost Signals aangekondigd

De Nintendo Indie World Showcase werd afgesloten met een verrassende aankondiging. De indiegame OXENFREE II: Lost Signals is namelijk onthuld.

De eerste OXENFREE-game is ontwikkeld en uitgegeven door Night School Studios. Zij waren ook verantwoordelijk voor de interactieve film Afterparty. Zij hebben tijdens de Nintendo Indie World Showcase de sequel OXENFREE II: Lost Signals onthuld. Ditmaal wordt de game uitgegeven door MWM Interactive. We zien de mysterieuze signalen uit de eerste game terug en de lichte horror-elementen zijn dan ook weer te bespeuren.

OXENFREE II: Lost Signals is beschikbaar in 2021 voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Night School Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?