Overwatch
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • RELEASEDATUM 24 mei 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Overwatch Storm Rising trailer onthuld

Blizzard heeft onlangs de Storm Rising trailer voor Overwatch onthuld. Het nieuwste in-game evenement is vanaf vandaag te spelen.

Storm Rising is het nieuwste Archives Event van Overwatch. De Archives komen elk jaar weer terug in de vorm van een nieuw in-game evenement waarbij spelers meer over de wereld en personages te weten komen. Tijdens Storm Rising kun je spelen met Tracer, Winston, Genji en Mercy. In Havana, Cuba moeten zij aan de slag om een rijk en belangrijk lid van de Talon Organisation te pakken te krijgen. Zoals gebruikelijk brengt dit evenement een hoop nieuwe skins met zich mee, die speciaal voor dit evenement zijn ontworpen.

Overwatch is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het Storm Rising-evenement is vanaf 16 april tot en met 6 mei te spelen.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?