Metroid Dread

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: Overviewtrailer van Metroid Dread verschenen

Het is weer tijd voor een nieuwe trailer van Metroid Dread! De frisse beelden tonen fans wat ze van de game kunnen verwachten.

Het is duidelijk dat Nintendo Metroid Dread iedere cent van het huidige marketingbudget gunt. We ontvangen de ene trailer van Metroid Dread na de andere. Ditmaal ligt de focus op een samenvatting van de game. De trailer vertelt ons meer over het nieuwste avontuur van premiejager Samus Aran. Deze powervrouw reist in Metroid Dread af naar de planeet ZDR. Daar ontvangt ze een missie zoals ze die nog nooit eerder gehad heeft. De trailer laat enkele van haar nieuwe vaardigheden in de game zien, zoals de kleverige Spider Magnet en de razendsnelle Flash Shift. Ook de horrorelementen in de game worden toegelicht. Zo krijgen we meer informatie over de angstaanjagende E.M.M.I. in Metroid Dread. Ook zien we enkele bazen in de game. Wel een korte waarschuwing vooraf als je de vorige trailer nog niet gezien hebt: er zitten wat spoilers voor deze grote jongens in de beelden. De trailer eindigt met een blik op de Metroid Dread-amiibo. Deze kunnen gebruikt worden voor een additionele Energy en Missile+ Tank. Daarna kunnen de figuurtjes eenmaal per dag gescand worden om de tanks bij te vullen.

Metroid Dread verschijnt op 8 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?