Bugsnax

  • Ontwikkelaar Young Horses
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Oversized voedsel in Bugsnax: The Isle of BIGsnax update

Een nieuwe gratis update komt naar Bugsnax. Tijdens Sony's State of Play show werd Bugsnax: The Isle of BIGsnax aangekondigd.

Zo'n anderhalf jaar geleden werd Bugsnax aangekondigd. Het was één van de eerste games die uitkwam op de PlayStation 5 en werd destijds door onze Rudy goed beoordeeld in zijn Bugsnax review. Nu, bijna een jaar later, laat ontwikkelaar Young Horses weten bezig te zijn aan een gratis update, Bugsnax: The Isle of BIGsnax. We keren dus weer terug naar het eiland Snaktooth waar zich nu plotseling allemaal Bugsnax rondwandelen in Amerikaanse proporties. In de update kun je uitdagingen voltooien, decoraties verzamelen om je hut mee te pimpen en kun je hoedjes op je favoriete Bugsnax plempen.

De gratis update voor Bugsnax komt begin 2022 naar PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?