Overcooked! 2

  • Ontwikkelaar Ghost Town Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 7 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Trailer: Overcooked! All You Can Eat komt naar PlayStation 5

Team 17 heeft vandaag bekendgemaakt dat het culinaire feest van Overcooked! All You Can Eat ook onderweg is naar de PlayStation 5. Dit valt samen met nieuwe content voor de game.

Overcooked! All You Can Eat omvat Overcooked! en Overcooked! 2. Deze populaire co-op games maken zich nu ook op voor een release op de aankomende console van Sony; de PlayStation 5. Vanaf de release van de PlayStation 5 kun je direct al aan de slag met deze bundel. Daarnaast wordt ook The Pekish Rises uitgebracht. Deze gloednieuwe content brengt zeven nieuwe keukens en drie nieuwe personages met zich mee. In een spookachtig nieuw thema moet je je gerechten voor je kritische klanten zien te bereiden en daarbij moet je nieuwe obstakels zien te overwinnen.

Overcooked! All You Can Eat is vanaf release van de PlayStation 5 beschikbaar voor de console. De Xbox Series-versie volgt later dit jaar.

BRON Team 17

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?