Trailer: Overcooked! All You Can Eat komt naar PlayStation 5

Geplaatst: 30 oktober 2020 15:02
Aangepast: 30 oktober 2020 15:03

Team 17 heeft vandaag bekendgemaakt dat het culinaire feest van Overcooked! All You Can Eat ook onderweg is naar de PlayStation 5. Dit valt samen met nieuwe content voor de game.

Overcooked! All You Can Eat omvat Overcooked! en Overcooked! 2. Deze populaire co-op games maken zich nu ook op voor een release op de aankomende console van Sony; de PlayStation 5. Vanaf de release van de PlayStation 5 kun je direct al aan de slag met deze bundel. Daarnaast wordt ook The Pekish Rises uitgebracht. Deze gloednieuwe content brengt zeven nieuwe keukens en drie nieuwe personages met zich mee. In een spookachtig nieuw thema moet je je gerechten voor je kritische klanten zien te bereiden en daarbij moet je nieuwe obstakels zien te overwinnen.

Overcooked! All You Can Eat is vanaf release van de PlayStation 5 beschikbaar voor de console. De Xbox Series-versie volgt later dit jaar.

Bron: Team 17
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! 2

Series

Overcooked

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 augustus 2018

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord