Overcooked! 2
  • ONTWIKKELAAR Ghost Town Games Ltd.
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Overcooked 2 krijgt nieuwe update Campfire Cook Off

Overcooked 2 krijgt binnenkort een nieuwe update die Campfire Cook Off heet. Team 17 maakte dit onlangs bekend middels een korte trailer.

Overcooked 2 is inmiddels alweer toe aan het tweede DLC-pakket. Deze DLC, genaamd Campfire Cook Off, draait om kamperen. In de aankondigingstrailer kunnen we dan ook zien hoe de chefs samen rond het kampvuur zitten. Deze DLC bevat een volledig nieuwe map met twaalf nieuwe levels. Ook worden er nieuwe chefs geïntroduceerd en krijgen we te maken met nieuwe mechanics. Team17 heeft tevens bekendgemaakt dat Campfire Cook Off onderdeel is van een Season Pass. Deze Season Pass geeft je toegang tot de Campfire Cook Off DLC en nog twee andere DLC-pakketten die later onthuld worden.

Overcooked 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De DLC Campfire Cook Off en de Season Pass zijn vanaf 18 april beschikbaar.

BRON Team17

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?