Trailer: Overcooked 2 krijgt nieuwe update Campfire Cook Off

Geplaatst:

Overcooked 2 krijgt binnenkort een nieuwe update die Campfire Cook Off heet. Team 17 maakte dit onlangs bekend middels een korte trailer.

Overcooked 2 is inmiddels alweer toe aan het tweede DLC-pakket. Deze DLC, genaamd Campfire Cook Off, draait om kamperen. In de aankondigingstrailer kunnen we dan ook zien hoe de chefs samen rond het kampvuur zitten. Deze DLC bevat een volledig nieuwe map met twaalf nieuwe levels. Ook worden er nieuwe chefs geïntroduceerd en krijgen we te maken met nieuwe mechanics. Team17 heeft tevens bekendgemaakt dat Campfire Cook Off onderdeel is van een Season Pass. Deze Season Pass geeft je toegang tot de Campfire Cook Off DLC en nog twee andere DLC-pakketten die later onthuld worden.

Overcooked 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De DLC Campfire Cook Off en de Season Pass zijn vanaf 18 april beschikbaar.

Bron: Team17
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! 2

Series

Overcooked

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 augustus 2018

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord