Overcooked! 2
  • ONTWIKKELAAR Ghost Town Games Ltd.
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Overcooked! 2 krijgt binnenkort nieuwe gratis update

We kunnen binnenkort weer nieuwe content verwachten voor Overcooked! 2. Team17 heeft onlangs namelijk een teaser geplaatst voor een nieuwe gratis update.

Veel is er nog niet bekend over de update, daar de teaser zelf maar een paar seconden lang is. Wel kunnen we uit de korte teaser trailer afleiden dat de volgende gratis update te maken heeft met het Chinees Nieuwjaar dat volgende week plaatsvindt. In de trailer zien we namelijk een Chinese tuin en een panda-kok die een stuk pak-choi vasthoudt. Waarschijnlijk kunnen we dus enkele nieuwe missies en gerechten uit de Chinese keuken verwachten.

Overcooked! 2 is momenteel te spelen pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Team 17

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?