Trailer: Overcooked! 2 DLC Sun's Out, Buns Out beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 6 juli 2020 12:32

Heb je een excuus nodig om terug te keren naar de partygame Overcooked! 2? De nieuwste gratis DLC is gearriveerd genaamd Sun's Out, Buns Out.

De trailer toont ons het nieuwste avontuur van je favoriete chef-koks. De uitbreiding heeft een echt vakantie-thema en de chaos is zoals altijd weer aanwezig. Naast de nieuwe levels krijgen spelers ook de kans om met nieuw keukenpersoneel te spelen. Dit keer worden er twee hondpersonages toegevoegd aan de partygame. Natuurlijk kunnen er geen nieuwe recepten ontbreken, dus je mag wat zomerse recepten gaan bereiden. De DLC is nu beschikbaar als een gratis update voor Steam en komt later deze maand naar de andere platformen. Betaalde DLC voor Overcooked! 2 is nu al beschikbaar, zoals de Carnival of Chaos uitbreiding.

Overcooked! 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! 2

Series

Overcooked

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 augustus 2018

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord