Overcooked! 2
  • ONTWIKKELAAR Ghost Town Games Ltd.
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Overcooked! 2 DLC Sun's Out, Buns Out beschikbaar

Heb je een excuus nodig om terug te keren naar de partygame Overcooked! 2? De nieuwste gratis DLC is gearriveerd genaamd Sun's Out, Buns Out.

De trailer toont ons het nieuwste avontuur van je favoriete chef-koks. De uitbreiding heeft een echt vakantie-thema en de chaos is zoals altijd weer aanwezig. Naast de nieuwe levels krijgen spelers ook de kans om met nieuw keukenpersoneel te spelen. Dit keer worden er twee hondpersonages toegevoegd aan de partygame. Natuurlijk kunnen er geen nieuwe recepten ontbreken, dus je mag wat zomerse recepten gaan bereiden. De DLC is nu beschikbaar als een gratis update voor Steam en komt later deze maand naar de andere platformen. Betaalde DLC voor Overcooked! 2 is nu al beschikbaar, zoals de Carnival of Chaos uitbreiding.

Overcooked! 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Team17

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?