Trailer: Outriders RTX pc gameplay vrijgegeven

Geplaatst:

Er is Outriders RTX pc gameplay vrijgegeven via GeForce RTX: Game On. De nieuwe trailer tentoonstelt de gameplay van de nieuwe shooter uitgegeven door Square Enix.

De trailer is van korte duur, maar toont wel Outriders op een krachtige pc. Nu kunnen we goed zien hoe prachtig de game eruit kan zien. We zien meer van de diverse werelden die aanwezig zijn in Outriders en natuurlijk zien we ook meer van de monsters die in deze omgevingen wonen. Outriders maakt ook gebruik van NVIDIA DLSS. Deze nieuwe functie optimaliseert de game uitbundig en zorgt ervoor dat de game op scherpe resoluties en hoge frame rates gespeeld kan worden. De co-op shooter van ontwikkelaar People Can Fly had eerst een andere releasedatum. Outriders is uitgesteld tot april en dit is zelfs de tweede keer dat de shooter een andere releasedatum heeft ontvangen.

Outriders is beschikbaar op 1 april voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: GeForce RTX: Game On
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outriders

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 april 2021

Ontwikkelaar

People can fly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord