Trailer: Outer Wilds in juni naar Steam

Geplaatst: 24 maart 2020 21:08
Aangepast: 24 maart 2020 21:11

Epic Games Store-haters, opgelet! De ruimte-avonturengame Outer Wilds komt in juni naar Steam.

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat de ruimte-avonturengame Outer Wilds uitkwam op de Epic Games Store en de Xbox One. Een lange tijd was de game exclusief in de digitale gamewinkel van Epic Games verkrijgbaar voor pc, maar daar komt over een paar maanden verandering in. Op 18 juni, iets meer dan een jaar na de oorspronkelijke release, komt de game ook naar het gameplatform Steam. Dat heeft ontwikkelaar Mobius Digital vandaag middels een trailer bekendgemaakt. De Steam-pagina van de game is inmiddels ook al online gekomen met de juiste releasedatum voor het platform, maar de prijs is nog niet bekend. In oktober vorig jaar kwam Outer Wilds ook naar de PlayStation 4.

Outer Wilds is momenteel te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store. Vanaf 18 juni is de game op de pc ook te verkrijgen via Steam.

Bron: Mobious Digital
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outer Wilds

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 mei 2019

Ontwikkelaar

Mobius Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord