Othercide
  • ONTWIKKELAAR Lightbulb Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Othercide onthuld, komt naar PAX East

Focus Home Interactive heeft vandaag een gloednieuwe game onthuld, waar volgende week tijdens PAX East 2020 ook aandacht aan wordt besteed. Othercide is de titel.

De game wordt ontwikkeld door Lightbulb Crew, deze Franse studio heeft tot nog toe alleen Games of Glory gemaakt. Met Othercide slaan ze een compleet andere weg in. Deze tactische turn-based game doet, mede door het genre, al snel denken aan games als XCOM 2 en Mutant Year Zero: Road to Eden. Alleen toont deze eerste trailer een kijkje in een game dat de duisternis niet schuwt. Othercide wordt door de ontwikkelaar omschreven als een uitdagende tactische turn-based game dat niet alleen je skills op de proef stelt, maar ook je geestelijke gezondheid.

Othercide verschijnt ergens in 2020 voor pc.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?