Trailer: Ori and the Will of the Wisps uitgebracht op Switch

Geplaatst:
Aangepast: 17 september 2020 21:23

Ori and the Will of the Wisps is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch. De geprezen metroidvania maakte een opkomst tijdens de Nintendo Direct.

Het nieuws ging gepaard met een nieuwe trailer. Deze video laat de speler wat van de meest memorable momenten van de playthrough zien. Zo zien we de diverse omgevingen en een paar van de eindbazen. Iets wat Nintendo ook laat weten is de preformance van Ori and the Will of the Wisps op de Nintendo Switch. De game gaat 60 FPS draaien met een docked resolutie van 900p. In de handheld modus is de resolutie 720p. De game is zowel digitaal als fysiek beschikbaar en er komt een nieuwe collectors edition voor de fans. Lees hier onze review van Ori and the Will of the Wisps.

Ori and the Will of the Wisps is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en nu ook de Nintendo Switch. De game komt ook naar de Xbox Series X, waar het 120 FPS support krijgt.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ori and the Will of the Wisps

Series

Ori

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

11 maart 2020

Ontwikkelaar

Moon Studios GmbH

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord