DiRT Rally 2.0
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • RELEASEDATUM 26 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Opspattende modder in launchtrailer DiRT Rally 2.0

Over precies een week scheurt DiRT Rally 2.0 de winkels in en daar hoort zoals gebruikelijk een launchtrailer bij. In deze trailer wordt er flink geracet door bossen en over beregen waardoor de de modder je tegemoet vliegt.

DiRT Rally 2.0 bevat zes racelocaties met een groot aantal circuits verdeeld. De racegame bevat zowel klassieke als moderne racewagens en auto's uit het FIA World Rallycross Championship seizoen 2018. Ook word het geleverd met acht van de officiële WorldRX-circuits. Naast de standaard versie komt er een Deluxe Edition, waarmee je vier dagen eerder al met de racegame aan de slag kunt en die je extra content geeft. Zo krijgen bezitters startersauto's voor My Team, in-game bonussen en toegang tot de eerste twee seizoenen. Daarnaast worden de Ford Escort MkII, Lancia Stratos, Subaru Impreza 1995, AUDI Sport quattro S1 E2 en de Ford Fiesta OMSE SuperCar Lite direct voor je ontgrendeld.

DiRT Rally 2.0 verschijnt op 26 februari 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Codemasters

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?