Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Operation Dark Hours komt binnenkort naar The Division 2

Binnenkort verschijnt Operation Dark Hours voor Tom Clancy's The Division 2. Dit is de tweede gratis update van Invasion: Battle for D.C. en brengt weer een nieuwe verhaallijn met zich mee.

Deze gratis update maakt het voor het eerst in de franchise mogelijk een raid met acht spelers te volbrengen. Je moet samen zien te werken om korte metten te maken met de Black Tusks, die het vliegveld gebruiken om goederen, militairen en machines binnen te halen. Aan jou en je team de taak om deze belangrijke doorvoerroute veilig te stellen. Als je de raid tussen 16 en 23 mei volbrengt, dan ontvang je een speciale arm patch. Buiten de nieuwe raid brengt de update ook nieuwe outfits, maskers en wapen skins met zich mee.

Operation Dark Hours is vanaf 16 mei beschikbaar voor alle versies van Tom Clancy's The Division 2.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?