God Eater 3
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Openingsvideo en nieuwe gameplay details God Eater 3 onthuld

Bandai Namco heeft vandaag nieuwe gameplay details omtrent God Eater 3 onthuld. Ook zijn de openingsvideo voor de game en een aantal gloednieuwe screenshots vrijgegeven.

De openingsvideo voor God Eater 3 is volledig in 2D anime-stijl en is voorzien van het nummer “stereo future” van de Japanse punkrock band BiSH. Naast de openingsvideo heeft Bandai Namco ook details bekendgemaakt rondom het verhaal van het schip Chrysanthemum en is er een nieuw mysterieus personage Phym onthuld. Tevens is bekendgemaakt dat de personages gebruik kunnen maken van verschillende speciale aanvallen die Burst Arts heten. Deze zijn aan te passen door middel van verschillende Burst Art-effecten voor eindeloze combinaties.

God Eater 3 verschijnt op 8 februari 2019 voor PlayStation 4 en pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?