Trailer: Opening Kingdom Hearts III vrijgegeven

Geplaatst: 9 december 2018 18:50

Zojuist heeft Square Enix weer een nieuwe trailer vrijgegeven van Kingdom Hearts III. Dit maal betreft het de openingsvideo van de game en het ziet er weer veelbelovend uit.

Zora en een scala aan Disney-karakters bundelen eens te meer hun krachten in de strijd tegen het kwaad. Donkere wolken pakken zich samen en Zora en de zijne staan voor een zware taak. De trailer is voorzien van het nummer Face My Fears, van Hikaru Utada en Skrillex. De muziek sluit mooi aan op hetgeen we te zien krijgen. Is de samenwerking tussen Square Enix en Disney ook dit keer weer een sleutel tot succes? We komen het volgende maand te weten. Eerst nog even genieten van deze trailer.

Het langverwachte Kingdom Hearts III maakt op 29 januari 2019 zijn opwachting voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord