Trailer: Open bèta Hyper Scape nu te spelen

Geplaatst:
Aangepast: 12 juli 2020 22:12

Geen toegang gekregen tot de Technical Test van Hyper Scape? Dan is er goed nieuws, tijdens Ubisoft Forward is er bekendgemaakt dat de open bèta vandaag van start gaat.

Hyper Scape is de nieuwe Battle Royale van Ubisoft die vorige week opeens verscheen. Via Twitch-drops werden de keys voor de game verdeeld en mocht je een paar dagen aan de slag. Nu met de open bèta kan iedereen zich wagen in de straten van de futuristische stad. Omdat het een Battle Royale is, moet je wel eerst op zoek naar wapens en de Hacks. Naar de Crown Rush Squad, zijn ook de tijdelijke gamemodi Hack Runner en Turbo Mode te spelen. Wil je meer weten over Hyper Scape,check dan onze preview.

De open bèta van Hyper Scape is nu al te spelen op de pc.

Bron: Ubisoft Forward

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hyper Scape

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 augustus 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord