Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Open bèta Hyper Scape nu te spelen

Geen toegang gekregen tot de Technical Test van Hyper Scape? Dan is er goed nieuws, tijdens Ubisoft Forward is er bekendgemaakt dat de open bèta vandaag van start gaat.

Hyper Scape is de nieuwe Battle Royale van Ubisoft die vorige week opeens verscheen. Via Twitch-drops werden de keys voor de game verdeeld en mocht je een paar dagen aan de slag. Nu met de open bèta kan iedereen zich wagen in de straten van de futuristische stad. Omdat het een Battle Royale is, moet je wel eerst op zoek naar wapens en de Hacks. Naar de Crown Rush Squad, zijn ook de tijdelijke gamemodi Hack Runner en Turbo Mode te spelen. Wil je meer weten over Hyper Scape,check dan onze preview.

De open bèta van Hyper Scape is nu al te spelen op de pc.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?