Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Op safari met Planet Zoo: Africa Pack

Tijd om je zonnebrand uit de kast te halen en je op te maken voor een zonnig avontuur. Planet Zoo neemt ons mee naar Afrika met de nieuwste uitbreiding genaamd Planet Zoo: Africa Pack.

De nieuwe trailer toont ons de nieuwe diersoorten die we kunnen verwachten in dit DLC-pakket. De hoofdrolspelers zijn de stokstaartjes. Frontier laat weten dat deze kleine zoogdieren gek zijn op graven en dat ze dit natuurlijk gedrag ook vertonen in de dierentuinen van de spelers. Naast de stokstaartjes is de zuidelijke witte neushoorn, de zwartvoetpinguïn, de fennek en de heilige pillenkever bevestigd voor de line-up. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe bouwstenen die in teken staan van een Egyptische stijl. Bekijk hier de laatste uitbreiding, de Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc. Bekijk hier onze review van Planet Zoo.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?