Trailer: Op safari met Planet Zoo: Africa Pack

Geplaatst:

Tijd om je zonnebrand uit de kast te halen en je op te maken voor een zonnig avontuur. Planet Zoo neemt ons mee naar Afrika met de nieuwste uitbreiding genaamd Planet Zoo: Africa Pack.

De nieuwe trailer toont ons de nieuwe diersoorten die we kunnen verwachten in dit DLC-pakket. De hoofdrolspelers zijn de stokstaartjes. Frontier laat weten dat deze kleine zoogdieren gek zijn op graven en dat ze dit natuurlijk gedrag ook vertonen in de dierentuinen van de spelers. Naast de stokstaartjes is de zuidelijke witte neushoorn, de zwartvoetpinguïn, de fennek en de heilige pillenkever bevestigd voor de line-up. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe bouwstenen die in teken staan van een Egyptische stijl. Bekijk hier de laatste uitbreiding, de Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc. Bekijk hier onze review van Planet Zoo.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord