RAGE 2
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Ook stem Danny Dyer te horen in Rage 2

Eerder maakte Bethesda al bekend dat de stem van Tim Kitzrow te horen is in Rage 2. Nu is echter ook de stem van Danny Dyer te horen in de game.

Danny Dyer is een Britse acteur die voornamelijk bekend is van de Britse soap EastEnders. Onder de gamers is Dyer waarschijnlijk meer bekend als de stem van Kent Paul in GTA Vice City en GTA San Andreas. De Britse acteur gaat nu ook een voice-over doen in Rage 2. Middels de Diamond Geezer Cheat Code kun je zijn stem vrijspelen. Dyer levert dan in echt Cockneydialect commentaar op alles wat je doet in de game. De stem van Danny Dyer is gratis vrij te spelen.

Rage 2 verschijnt 14 mei op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?