Trailer: Ook Ren & Stimpy doen mee in Nickelodeon All-Star Brawl

Geplaatst: 15 september 2021 12:02
Aangepast: 15 september 2021 12:02

Er is weer een nieuwe vechter aangekondigd voor Nickelodeon All-Star Brawl. De iconische Ren & Stimpy voegen zich bij het roster.

Als je in de jaren '90 naar cartoons hebt gekeken, dan is er een grote kans dat je Ren & Stimpy kent. Deze twee figuren maakten de gekste dingen mee in hun Ren & Stimpy Show. Deze kat en hond hebben een ware cult-status gekregen, voornamelijk vanwege de absurditeit van de tekenfilm. Ren & Stimpy zijn niet het enige kat-en-hond-duo dat zich bij de vechters van Nickelodeon All-Star Brawl voegt. Eerder leerden we ook al dat CatDog naar Nickelodeon All-Star Brawl komt. Ren & Stimpy zijn straks als duo te bewonderen in de fightinggame, maar zijn te besturen als één personage.

Nickelodeon All-Star Brawl verschijnt 5 oktober op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: Fair Play Labs
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl

Series

-

Uitgever

GameMill Entertainment

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2021

Ontwikkelaar

Fair Play Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord