Trailer: Ontmoet de Wisps in Sonic Colors: Ultimate

Geplaatst: 6 augustus 2021 10:46

SEGA heeft een nieuwe video van Sonic Colors: Ultimate online gezet. In deze video kunnen we de verschillende kleuren Wisps ontmoeten.

Een tijdje terug werd Sonic Colors: Ultimate aangekondigd. Deze remaster van de Wii-game uit 2010 wordt geheel in een nieuw jasje gestoken. Om ons alvast warm te maken voor de release volgende maand, heeft SEGA onlangs een nieuwe trailer van de game vrijgegeven. In deze trailer kunnen we kennismaken met de verschillende kleuren Wisps die Sonic straks moeten gaan helpen op zijn avontuur. Zo zien we de White Wisp, Cyan Wisp, Pink Wisp, Green Wisp, Orange Wisp, Blue Wisp, Yellow Wisp en Purple Wisp in actie. Ook zien we meer van de nieuwe Jade Ghost Wisp, die Sonic in een geest kan veranderen. Hierdoor kan hij door objecten heen vliegen om bij verborgen gebieden te komen.

Sonic Colors: Ultimate verschijnt 7 september voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Colors: Ultimate

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 september 2021

Ontwikkelaar

Blind Squirrel Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord