Trailer: Ontmoet de personages in Pokémon Legends: Arceus

Geplaatst:

The Pokémon Company heeft weer een nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus uit de doeken gedaan. We maken kennis met enkele mensen die je veel gaat zien tijdens je reis door de Hisui-regio.

De langverwachte ambitieuze titel van Game Freak komt met de dag dichterbij. Alhoewel Pokémon Legends: Arceus geen open wereld heeft, zijn er genoeg dingen om je mee bezig te houden in de Sinnoh-regio van weleer. Zo zijn er een hoop mensen om het gesprek mee aan te gaan. Die personages zien we terug in de nieuwste trailer. In de video leren we tevens dat er twee groepen mensen over de regio verspreid zijn: de toepasselijk genaamde Diamond en Pearl-stammen. We leren in de trailer dat de roodharige Arezu deel uitmaakt van de Diamond-stam, terwijl de jonge Lian tot de Pearl-stam behoort. Ook zien we de leiders van de stammen voor het eerst. De durfal Adaman is het hoofd van de Diamond-stam. Hij is een tegenpool van de leider van de Pearl-stam, Irida. Ten slotte krijgen we wat meer te zien van de verschillende handelaren in de game. Naast de bekende Berries, bieden deze figuren je enkele geheel nieuwe voorwerpen aan. Je kunt alle nieuwe personages in de onderstaande trailer in actie zien.

De releasedatum van Pokémon Legends: Arceus is niet ver meer van ons verwijderd. De game verschijnt op 28 januari 2022 op de Nintendo Switch. Als je eerder Pokémon Brilliant Diamond of Shining Pearl hebt gespeeld, kun je tevens toegang krijgen tot een speciale missie met Darkrai in Legends: Arceus. Daarnaast zijn er Team Galactic-outfits beschikbaar voor de oudgedienden die de Sinnoh-regio reeds op de Nintendo Switch hebben verkend.

Bron: Pokémon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 januari 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord