GreedFall
  • ONTWIKKELAAR Spiders
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Ontmoet de bondgenoten van GreedFall

Tijdens de gamescom heeft Focus Home Interactive een nieuwe trailer van GreedFall vrijgegeven. In deze trailer ontmoet je de verschillende bondgenoten, die werken voor de diverse facties in de game.

De bondgenoten van GreedFall reizen met je mee en staan je bij tijdens gevechten, maar ook tijdens de diplomatie wat een grote rol speelt in de RPG. Probeer je iedereen te vriend te houden of ga je meer één kant op? De keuzes die je maakt hebben niet alleen invloed op het verloop van het verhaal en hoe personages tegen jou aankijken, maar ook hoe de relatie met de bondgenoten is.

GreedFall verschijnt op 10 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?