Trailer: Ontdek Immortals Fenyx Rising in Deep Dive trailer

Geplaatst: 30 november 2020 21:18
Aangepast: 30 november 2020 21:19

Het is bijna zover! Immortals Fenyx Rising is over een aantal dagen beschikbaar. Ubisoft deelde vandaag niet alleen een launch trailer, maar ook een Deep Dive trailer.

Ubisoft heeft vandaag een launch trailer gedeeld voor de open-world, action adventure game Immorals Fenyx Rising. De launch trailer laat enkele gameplaybeelden en cutscenes zien om alvast in de stemming te komen voor de release die deze week plaats gaat vinden. Naast een launch trailer heeft de game ook een Deep Dive trailer gekregen waarin er meer wordt verteld over de setting van de game en de gameplay. In Immortals Fenyx Rising kruip je in de huid van Fenyx, een Griekse soldaat die de goden moet helpen om de titaan Typhon tegen te houden. De Deep Dive trailer geeft meer details over de mythologische wezens die je tegenkomt en puzzels die moet oplossen om je uiteindelijke doel te behalen. Het is ook al bekend dat Immortals Fenyx Rising een Season Pass krijgt met drie verschillende DLC's.

Immortals Fenyx Rising verschijnt op 3 december voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en Google Stadia.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord