Immortals Fenyx Rising

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 3 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Ontdek Immortals Fenyx Rising in Deep Dive trailer

Het is bijna zover! Immortals Fenyx Rising is over een aantal dagen beschikbaar. Ubisoft deelde vandaag niet alleen een launch trailer, maar ook een Deep Dive trailer.

Ubisoft heeft vandaag een launch trailer gedeeld voor de open-world, action adventure game Immorals Fenyx Rising. De launch trailer laat enkele gameplaybeelden en cutscenes zien om alvast in de stemming te komen voor de release die deze week plaats gaat vinden. Naast een launch trailer heeft de game ook een Deep Dive trailer gekregen waarin er meer wordt verteld over de setting van de game en de gameplay. In Immortals Fenyx Rising kruip je in de huid van Fenyx, een Griekse soldaat die de goden moet helpen om de titaan Typhon tegen te houden. De Deep Dive trailer geeft meer details over de mythologische wezens die je tegenkomt en puzzels die moet oplossen om je uiteindelijke doel te behalen. Het is ook al bekend dat Immortals Fenyx Rising een Season Pass krijgt met drie verschillende DLC's.

Immortals Fenyx Rising verschijnt op 3 december voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Ubisoft

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?