Trailer: OlliOlli World trailer toont opties voor aankleding

Geplaatst:
Aangepast: 11 augustus 2021 13:24

De nieuwe trailer voor OlliOlli World geeft een voorproefje van de mogelijkheden die de skate game biedt voor het aankleden van jouw personage.

Ontwikkelaars Private Division en Roll7 hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de skateboard game OlliOlli World. De ontwikkelaars beloven een totaal andere richting in te slaan met deze nieuwe toevoeging aan de gameserie. In deze game ga je op avontuur in Radland, op zoek naar de skate goden. Je krijgt de mogelijkheid om jouw personage geheel zelf aan te kleden, het uiterlijk, de speciale trucs die ze kunnen uitvoeren met hun skateboard en de stijl. Ieder level in de game geeft je de keuze uit verschillende paden die elk leiden naar andere geheimen van het skate utopia.

OlliOlli World komt uit in de winter van 2021 voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot OlliOlli World

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Roll7

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord