Crash Bandicoot 4: It's About Time
  • ONTWIKKELAAR Vicarious Visions
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Officiële gameplaytrailer van Crash Bandicoot 4

It's About Time! Volgende week kun je eindelijk aan de slag met Crash Bandicoot 4: It's About Time. Om alvast een indruk te krijgen van de game, heeft Activision vandaag de officiële gameplaytrailer gedeeld.

Dr. Neo Cortex en Dr. N Tropy hebben zich weten te bevrijden van de interdimensionale gevangenis. Hierdoor hebben deze schurken een duister gat in het universum achtergelaten. Daarnaast zijn ze ook nog eens van plan om alle dimensies te veroveren. Het is de taak van Crash en Coco om het universum te redden van deze schurken. Het avontuur begint op N. Sanity Beach, de bekende locatie uit de klassieke Crash Bandicoot-reeks. In de gameplaytrailer zien we een hoop veranderingen in zowel de stijl van de game als de gameplay zelf. De toevoeging van de quantum masks brengt nieuwe superkrachten en outfits met zich mee. Daarnaast zorgen de diverse levels met verschillende speelbare personages uit het Crash-universum voor een geheel nieuwe game-ervaring. Dit is pure nostalgie in een nieuw jasje!

Crash Bandicoot 4: It's About Time wordt op 2 oktober 2020 uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Als je de game hebt gepreorderd kun je alvast aan de slag gaan met de demoversie.

BRON Crash Bandicoot

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?