Trailer: Officiële gameplaytrailer van Crash Bandicoot 4

Geplaatst: 21 september 2020 19:26
Aangepast: 22 september 2020 11:40

It's About Time! Volgende week kun je eindelijk aan de slag met Crash Bandicoot 4: It's About Time. Om alvast een indruk te krijgen van de game, heeft Activision vandaag de officiële gameplaytrailer gedeeld.

Dr. Neo Cortex en Dr. N Tropy hebben zich weten te bevrijden van de interdimensionale gevangenis. Hierdoor hebben deze schurken een duister gat in het universum achtergelaten. Daarnaast zijn ze ook nog eens van plan om alle dimensies te veroveren. Het is de taak van Crash en Coco om het universum te redden van deze schurken. Het avontuur begint op N. Sanity Beach, de bekende locatie uit de klassieke Crash Bandicoot-reeks. In de gameplaytrailer zien we een hoop veranderingen in zowel de stijl van de game als de gameplay zelf. De toevoeging van de quantum masks brengt nieuwe superkrachten en outfits met zich mee. Daarnaast zorgen de diverse levels met verschillende speelbare personages uit het Crash-universum voor een geheel nieuwe game-ervaring. Dit is pure nostalgie in een nieuw jasje!

Crash Bandicoot 4: It's About Time wordt op 2 oktober 2020 uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Als je de game hebt gepreorderd kun je alvast aan de slag gaan met de demoversie.

Bron: Crash Bandicoot
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord