Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Grounded

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Obsidian kondigt survivalgame Grounded aan

Het was al bekend dat Obsidian Entertainment tijdens X019 op de proppen zou komen met een nieuwe game. Het evenement was het toneel voor de aankondiging van Grounded.

Grounded is een compleet andere game dan The Outer Worlds, het meest recente succes van de studio. In tegenstelling tot de RPG, is dit een survivalgame waarin je miniatuur bent. Je moet dus zien te overleven in een reusachtige wereld. De meest alledaagse dingen zijn voor jouw mini-me enorm gevaarlijk, dus je moet goed oppassen.

Grounded heeft tijdens de aankondiging nog geen exacte releasedatum gekregen, maar wordt in de lente van 2020 verwacht voor de Xbox One en pc. Daarbij is de game ook vanaf de dag van release beschikbaar via Xbox Game Pass. Obisidian Entertainment heeft tijdens de show ook losgelaten dat ze bezig zijn met een nieuwe RPG-game.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?