Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Noob Saibot onthuld voor Mortal Kombat 11

Warner Bros. Games en NetherRealm zijn de laatste tijd druk bezig het roster van Mortal Kombat 11 uit de doeken te doen. Nu is ook Noob Saibot officieel onthuld voor de fighting game.

Zo'n onthulling kan natuurlijk niet zonder een officiële aankondigingstrailer en die is dan ook vrijgegeven. In de trailer zijn de vecht-skills van dit personage te aanschouwen. Zoals in de trailer te zien is, beschikt Noob Saibot over een behoorlijk wrede Fatality waarmee hij zijn tegenstander doormidden splijt. De naam van deze vechter is afgeleid van de twee grondleggers van de serie, Ed Boon en John Tobias, wiens beide achternamen achterstevoren Noob Saibot spellen.

Mortal Kombat 11 komt uit op 23 april voor de pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?