Trailer: Nobody Saves The World heeft een releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 7 januari 2022 20:40

Nobody Saves the World heeft een releasedatum ontvangen. De nieuwe hyperactieve actie/RPG van Drinkbox Studios is deze maand te spelen.

Nobody Saves the World is het nieuwste project van de makers van Guacamelee!. Deze actie/RPG geeft spelers de kracht om te veranderen in allerlei soorten wezens. Van draken tot bodybuilders, elk personage heeft een andere speelstijl. Deze speelstijlen kun je met elkaar mixen, voor de meest bizarre combo's. De game is beschikbaar vanaf dag één voor Xbox Game Pass. Daarnaast heeft het online co-op en cross-play, mits je speelt via het Xbox Live-netwerk. Bekijk hier onze preview van Nobody Saves the World. Bekijk hier meer gameplaybeelden van Nobody Saves the World.

Nobody Saves the World is beschikbaar vanaf 18 januari voor de pc, Xbox Series en Xbox One.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nobody Saves the World

Series

-

Uitgever

Drinkbox Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 januari 2022

Ontwikkelaar

Drinkbox Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord