Trailer: No Man's Sky update introduceert nieuwe gamemodus

Geplaatst:

No Man's Sky is vanaf nu op een heel nieuwe manier te beleven. Een update genaamd Expeditions brengt namelijk allemaal nieuwe features naar de survivalgame.

No Man's Sky is al ver gekomen, helemaal voor een indie-game. Het succes van No Man's Sky betekent gelukkig ook dat er nog updates voor worden uitgebracht en die zijn niet klein. Ontwikkelaar en uitgever Hello Games heeft namelijk een update uitgebracht die de game transformeert. De Expeditions update, zoals de 3.3 patch heet, brengt verschillende nieuwe features naar No Man's Sky en die veranderen de manier waarop de game gespeeld kan worden. Zo is er een nieuwe gamemodus, ook genaamd Expeditions, waarbij je samen met andere spelers begint aan een nieuw avontuur. Elke expeditie draait om het halen van Milestones die je in een willekeurige volgorde kan voltooien, terwijl je rewards kan verdienen, kan samenkomen met je medereizigers en kan experimenteren met de nieuwe manieren van spelen in No Man's Sky. De Space Station missies zijn nu ook meer verdiepend en de bijhorende rewards zijn meer in balans. Hoe spelers de locaties van missies ontdekken is ook anders: in plaats van het volgen van een marker zit er nu meer verkennende gameplay in. Daarnaast zijn er nieuwe weekend event missies, Rendezvous Planets om te groeperen met andere reizigers, visuele verbeteringen aan de Explorer Starship, verbeteringen aan de Sentinel combat, vind de Target Sweep nu ook resources en is er een nieuw missiebord. De update brengt ook nog een hele rits aan andere verbeteringen met zich mee, zoals de aangepaste in-game HUD en performance optimalisaties.

De No Man's Sky Expeditions update is vanaf nu te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. No Man's Sky is ook beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series door de next-gen upgrade van vorig jaar.

Bron: Hello Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord