Trailer: No Man's Sky Prisms Update verbetert graphics

Geplaatst: 2 juni 2021 15:50

Update 3.50, ofwel de Prisms-update voor No Man's Sky is onlangs live gegaan en verbetert onder andere de grafische prestaties van de game.

Ontwikkelaar Hello Games verbetert met de nieuwe Prisms-update alle grafische eigenschappen van No Man's Sky. Wezens die je tegenkomt in de game hebben nu bijvoorbeeld een zichtbare vacht, regendruppels zien er realistischer uit, er zijn meer sterren te zien wanneer je naar boven kijkt, grotten worden gedetailleerder weergegeven en het metaal van ruimtestations reflecteert nu licht. Daarnaast is de foto modus van de game ook verbeterd met de Prisms-update. Meer details over de update zijn te vinden op de officiële website van No Man's Sky.

De Prisms-update voor No Man's Sky is nu live.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord