No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: No Man's Sky Prisms Update verbetert graphics

Update 3.50, ofwel de Prisms-update voor No Man's Sky is onlangs live gegaan en verbetert onder andere de grafische prestaties van de game.

Ontwikkelaar Hello Games verbetert met de nieuwe Prisms-update alle grafische eigenschappen van No Man's Sky. Wezens die je tegenkomt in de game hebben nu bijvoorbeeld een zichtbare vacht, regendruppels zien er realistischer uit, er zijn meer sterren te zien wanneer je naar boven kijkt, grotten worden gedetailleerder weergegeven en het metaal van ruimtestations reflecteert nu licht. Daarnaast is de foto modus van de game ook verbeterd met de Prisms-update. Meer details over de update zijn te vinden op de officiële website van No Man's Sky.

De Prisms-update voor No Man's Sky is nu live.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?