No Man's Sky
  • ONTWIKKELAAR Hello Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 augustus 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: No Man's Sky Origins update aangekondigd

No Man's Sky krijgt een gigantische update genaamd 3.0 Origins. Hello Games legt in een blogpost uit waar ze allemaal aan gewerkt hebben.

De titel voor de update Origins verwijst terug naar de vroege fase van de hypetrein die No Man's Sky met zich meebracht voor release. No Man's Sky had een moeilijk launch met vele beloftes die niet zijn nagekomen. Update 3.0 wil dat echter allemaal rechttrekken. De trailer begint dan ook met de belofte die No Man's Sky had uitgestippeld voor haar spelers, maar dit keer zit het echt in de game. De update focust zich vooral op het verbeteren van het oneindige heelal concept. Zo zijn er nieuwe omgevingen, planeten, alien flora en fauna, gebouwen en zelfs in de ruimte zijn er nieuwe sterren te vinden. Technische verbeteringen zijn ook aanwezig, zoals de rework van de U.I. en een verbeterde foto-modus. Qua gameplay elementen mogen spelers zich klaarmaken voor vuurstormen, bliksem, nieuwe crafting materialen en enorme gebouwen om te exploreren voor loot en lore. Bekijk hieronder de link de gehele blogpost voor alle details. Check hier de horrorupdate Desolation voor No Man's Sky.

No Man's Sky is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is te spelen via Xbox Game Pass.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?