Trailer: Nintendo Switch Online ontvangt Zelda 2 en Blaster Master

Aankomende week kunnen bezitters van het Nintendo Switch Online-abonnement aan de slag met Zelda 2: The Adventure of Link en Master Blaster. De online dienst wordt regelmatig aangevuld met diverse NES-games en dit keer is het de beurt aan twee heuse NES-klassiekers.

Zelda 2 is wellicht niet de meest gewaardeerde Zelda-titel uit de franchise. De game stamt uit een periode waarin Nintendo nog wilde experimenteren met de serie. Het resultaat daarvan is een aparte sidescroller die naar mijn herinnering retemoeilijk is. Blaster Master plaatst je in de huid van een obscuur mannetje die werkelijk alles en iedereen naar de gallemiezen blast. Met zijn wisselende gameplay is dit zeker een leuke titel om uit te proberen. Zowel Zelda 2: The Adventure of Link als Blaster Master komen op 16 januari naar de online dienst.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?