Trailer: Nintendo Switch Online krijgt zes nieuwe games

Nintendo Switch Online krijgt binnenkort zes nieuwe games. Hier zitten zowel NES-games als SNES-games bij.

Het Nintendo Switch Online-abonnement wordt deze maand weer uitgebreid met nieuwe games. Voorheen werden er elke maand twee of drie nieuwe games aan de online dienst toegevoegd, maar sinds de SNES-games beschikbaar zijn voor Nintendo Switch Online, is dat niet meer zo. Dat betekent echter niet dat er helemaal geen nieuwe games meer naar de abonnementsdienst komen. Deze maand krijgt de online service namelijk weer een nieuwe update. Deze maand worden er maar liefst zes nieuwe games toegevoegd, waaronder twee NES-games en vier SNES-games. De NES-games die deze maand naar Nintendo Switch Online komen, zijn de actie-RPG Crystalis en de Run and Gun-game Journey to Silius. Qua SNES-games wordt het aanbod iets groter. Deze maand worden namelijk de shooter Star Fox 2, de boksgame Super Punch Out!!, de platformer Kirby Super Star en de JRPG Breath of Fire II toegevoegd.

Crystalis, Journey to Silius, Star Fox 2, Super Punch Out!!, Kirby Super Star en Breath of Fire II worden 12 december toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?