Trailer: Nintendo Switch Online Expansion prijs onthuld

Vandaag heeft Nintendo tijdens de Animal Crossing Direct bekendgemaakt wat de Expansion Pack voor Nintendo Switch Online gaat kosten. Ik kan vast verklappen dat het niet goedkoop is.

Op dit moment betaal je voor een Nintendo Switch Online lidmaatschap ongeveer twintig euro per jaar. Daarmee kun je games online spelen op de Nintendo Switch en heb je toegang tot een select aantal NES en SNES-games om te spelen. Vorige maand maakte Nintendo bekend ook N64 en SEGA-games te gaan aanbieden. Deze komen echter niet onder het huidige Nintendo Switch Online aanbod te vallen, maar je kunt er alleen toegang tot krijgen als je extra betaalt. De prijs van deze Expansion Pack was tot nog toe niet bekendgemaakt, maar tijdens de Animal Crossing Direct van Nintendo werd bekendgemaakt dat betaalde Happy Home Paradise-DLC van Animal Crossing: New Horizons ook onderdeel uit maakt van het uitgebreide abonnement. Daarna werd ook de prijs onthuld. Waar je nu zo'n twintig euro per jaar kwijt bent voor Nintendo Switch Online, kost het inclusief de Expansion Pack zo'n veertig euro per jaar. Je betaalt dan dus meer dan het dubbele en krijgt daarvoor in ruil toegang tot de Happy Home Paradise-DLC van Animal Crossing: New Horizons, N64- en SEGA-games.

Voor de Expansion Pack van Nintendo Switch Online moet je dus een stuk dieper in de buidel tasten. Ga jij Nintendo Switch Online + Expansion Pack aanschaffen?

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?