Super Mario Maker 2

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Nintendo schept op met goede Super Mario Maker 2 recensies

Super Mario Maker 2 is nu bijna een maand uit en heeft bijna alleen maar goede recensies gekregen. Nintendo heeft daarom zijn kans gegrepen en heeft een "opschep"trailer gemaakt om een aantal van deze goede recensies uit te lichten.

Super Mario Maker 2 is op dit moment één van de meest succesvolle games op de Nintendo Switch. De game had al in de eerste week na zijn uitkomst al bijna twee keer zoveel fysieke kopieën verkocht dan de originele Super Mario Maker en staat al wekenlang bovenaan in de Nintendo e-Shop verkooplijst. Super Mario Maker heeft dan ook de nodige goede recensies gekregen van meerdere game-platformen. Nintendo heeft om deze goede beoordelingen te vieren en natuurlijk ook om een beetje op te scheppen er een korte trailer over gemaakt. Je kan de trailer hieronder bekijken.

Super Mario Maker 2 is beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?