Trailer: Nintendo presenteert nieuwe informatie Paper Mario

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2020 17:51

Nintendo heeft vandaag nieuwe informatie losgelaten over de aanstaande Switch-topper Paper Mario: The Origami King! Op het Nederlandse YouTube-kanaal van de Japanse gamegigant verscheen vandaag een trailer.

In de nieuwe trailer is te zien hoe de komst van Olly de origami-koning voor opschudding en chaos zorgt in het Mario-universum waar een ieder van ons zo bekend mee is. In de trailer wordt duidelijk dat het de taak is van de welbekende rode loodgieter het kasteel van Peach weer terug te veroveren van de origami-king, die het kasteel gekaapt blijkt te hebben. Daarnaast worden er ook gebieden in de game getoond, zoals een bos, een gebergte en zelfs een landhuis vol ninja's. Beelden vol kleuren (en gameplay!) staan te popelen om je pupillen te verblijden. Bekijk hieronder de trailer:

Paper Mario: The Origami King! verschijnt op 17 juli exclusief voor Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Paper Mario: The Origami King

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

17 juli 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord